Radiografi

November 1, 2020 | 16:11

Luis Medical Center: Klinika ku mjekësia dhe arti i kirurgjisë plastike ecin bashkë!

 

Me mjekët më të mirë të specializuar e me përvojë shumëvjeçare, Klinika Luis Medical Center realizon ndërhyrjet në otorino-laringologji me mjeshtrin e rinoplastikave, doktor Kostandin Balloma.

Për zgjidhjen përfundimtare të problemeve me shtyllën kurrizore si dhe dhimbjet e mesit neurokirurgu Skevos Poullas sjell në Luis Medical Center metodën më të avancuar të kirurgjisë moderne. Diagnozë dhe trajtim në të njëjtën kohë me anën e ndërhyrjeve mini-invazive endoskopike me fibër optike.

 

Në linjën e kirurgjisë moderne me fibër optike operon dhe mjeshtri i kirurgjisë vaskulare, doktor Haralambos Ilias. Trajtimi me lazer intravenoz është sot metoda më bashkëkohore për kurimin e variceve të këmbëve pa dhimbje dhe me rehabilitim të shpejtë dhe të plotë.

Të gjitha ndërhyrjet kirurgjikale në Luis Medical Center realizohen përmes teknikës moderne të anestezisë së përgjithshme totalisht venoze, teknikë ku pacienti është më i sigurt, më komod dhe rikuperon më shpejt.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top