Thënie

November 7, 2020 | 8:00

THËNIE / Bamirësia… solidariteti

“Bamirësia është poshtëruese, sepse ushtrohet vertikalisht dhe nga lart; solidariteti është horizontal dhe nënkupton respekt të ndërsjellë”. Eduardo Galeano, gazetar, shkrimtar uruguaian.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top