Thënie

April 28, 2020 | 8:00

THËNIE / Bota e sotme ka nevojë për rebelë, rebelë shpirtërorë!

Tiziano Terzani, gazetar, shkrimtar italian

Tiziano Terzani, gazetar, shkrimtar italian

Mos i mësoni fëmijët tuaj që të përshtaten me shoqërinë, të marrin përsipër atë që ekziston, të bëjnë kompromise me atë që po përballen; jepuni vlera të brendshme me të cilat ata mund të ndryshojnë shoqërinë dhe t’i rezistojnë projektit djallëzor të globalizmit i të gjithë intelektit. Sepse globalizimi nuk është vetëm një fenomen ekonomik por edhe biologjik, në atë që imponon dëshirat globale dhe sjelljet globale, të cilat do të përfundojnë duke nxitur ndryshime globale në mënyrën tonë të të menduarit.

Bota e sotme ka nevojë për rebelë, rebelë shpirtërorë.  

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com