FB

November 1, 2021 | 8:00

THËNIE / Bota është një vend i rrezikshëm, jo ​​për shkak të atyre që bëjnë të këqija, por për ata që vëzhgojnë pa bërë asgjë!

“Bota është një vend i rrezikshëm, jo për shkak të atyre që bëjnë të këqija, por për ata që vëzhgojnë pa bërë asgjë”. Albert Anjshtajn

 

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top