FB

January 28, 2022 | 8:00

THËNIE / Dashuria dhe vëmendja juaj vlejnë shumë: kushtojani atyre që ju duan dhe ju kuptojnë pa paragjykime dhe pa kushte

Dashuria dhe vëmendja juaj vlejnë shumë: kushtojani atyre që ju duan dhe ju kuptojnë pa paragjykime dhe pa kushte.

 

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top