FB

January 26, 2021 | 8:00

THËNIE / Dashuria është e vetmja gjë në këtë botë që mbulon të gjitha dhimbjet

Të gjithë thonë se dashuria dhemb, por kjo nuk është e vërtetë.  Vetmia dhemb. Refuzimi dhemb. Humbja e dikujt dhemb. Zilia dhemb.

Të gjithë i ngatërrojnë këto gjëra me dashurinë, por në të vërtetë dashuria është e vetmja gjë në këtë botë që mbulon të gjitha dhimbjet dhe e bën dikë të ndihet përsëri i mrekullueshëm.

DASHURIA është e vetmja gjë në këtë botë që nuk dëmton.

Liam Neeson

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top