Thënie

October 9, 2020 | 8:00

THËNIE / Dashuria është një nga thesaret më të mëdha që ekziston

Dashuria është një nga thesaret më të mëdha që ekziston. Diçka eterike që mund të provohet, por që nuk mund të preket dhe që shpesh është e pamundur t’i bësh të kuptojnë ata që nuk e provojnë. Është diçka që ndryshon mënyrën e të qenit dhe ndonjëherë edhe jetën e atyre që e përjetojnë atë.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top