Thënie

May 12, 2020 | 8:00

THËNIE / Ëndërrimtari…

“Një ëndërrimtar është ai që e gjen rrugën e tij vetëm nga drita e Hënës dhe ndëshkimi i tij është se e sheh agimin përpara së gjithë botës”.

Oscar Wilde

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top