FB

January 23, 2021 | 8:00

THËNIE / Është më mirë të mbash gojën mbyllur se sa…

Është më mirë të mbash gojën mbyllur dhe të lejosh që njerëzit të mendojnë se je budalla se sa ta hapësh dhe të heqësh çdo dyshim.

Mark Twain, shkrimtar amerikan

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top