Thënie

September 23, 2020 | 8:00

THËNIE / Falni të kaluarën. Mësoni nga ajo dhe hapni rrugë

Falni të kaluarën. Mësoni nga ajo dhe hapni rrugë. Njerëzit vazhdimisht ndryshojnë dhe rriten. Mos u lidhni me një imazh të kufizuar, të shkëputur apo negativ të një personi në të kaluarën. Shihni person që keni tani në krah. Marrëdhënia juaj është gjithmonë e gjallë dhe po ndryshon.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top