Thënie

June 30, 2020 | 8:00

THËNIE / Fjalë nëne

Nëna ime thoshte gjithmonë: e vogla ime, mëso të qëndrosh me këmbë në tokë, do të të vijë gjithmonë në ndihmë gjatë jetës.

Mos u luhatni kur duan t’ju ndryshojnë mendjen, kur përpiqen t’ju shndërrojnë në atë që nuk jeni, qëndroni drejt përballë padrejtësisë apo arrogancës. Dhe kur ta ndjesh veten të tërhiqesh poshtë nga pesha e jetës, dhe të kesh përshtypjen se gjithçka po funksionon kundër jush, do të duket si zgjedhja më e lehtë. Ki qëllim të lësh pas mendimet dhe gjykimet e gabuara. Sot ka gjithnjë e më shumë zemra prej akulli dhe shpirtra të fjetur, ndaj kujtoji fjalët e nënës.

2

Burimi nga interneti

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top