Thënie

October 14, 2020 | 8:00

THËNIE / Forca e fjalës MAMI

Në kaosin dhe çrregullimin e ditëve, nuk kemi nevojë për asgjë tjetër përveç dashurisë për fëmijët tanë dhe forcës që ata mund të na japin vetëm duke thënë fjalën “mami”.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top