Thënie

September 22, 2020 | 8:00

THËNIE / “Gjeniu është 1% frymëzim dhe 99% djersitje”

“Gjeniu është 1% frymëzim dhe 99% djersitje”.

Thomas Edison

Thomas Edison

Thomas Edison

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top