Thënie

December 12, 2020 | 8:00

THËNIE / Gjërat e këqija janë ato që na bëjnë të rritemi dhe piqemi

Gjërat e këqija janë ato që na bëjnë të rritemi dhe piqemi. Ato na bëjnë qenie më të mira njerëzore. 

how-god-has-made-you-a-strong-woman

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top