FB

May 7, 2022 | 7:00

THËNIE / “Humbja më e madhe që një njeri lë pas në jetë, është dashuria e paplotësuar”

“Humbja më e madhe që një njeri lë pas në jetë, është dashuria e paplotësuar.”

Emma Goldman 

auto_lov_11563627446

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top