Thënie

January 29, 2021 | 8:00

THËNIE / I vetmi person që jeni i destinuar të bëheni është personi që vendosni të jeni!

“I vetmi person që jeni i destinuar të bëheni është personi që vendosni të jeni”!

Ralph Waldo Emerson

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top