Thënie

May 30, 2020 | 8:00

THËNIE / Jeta…

“Kryesorja nuk është se sa gjatë ke jetuar, por sa mirë”. 

Seneca

4

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top