FB

April 16, 2022 | 7:00

THËNIE / “Jeta nuk është një problem për t’u zgjidhur, por një realitet që duhet përjetuar.”

“Jeta nuk është një problem për t’u zgjidhur, por një realitet që duhet përjetuar.” 

Soren Kierkegaard

 

untitled-design300-1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top