Thënie

March 20, 2020 | 8:00

THËNIE / Le të ushqejmë brenda nesh dashurinë

“Frika është sëmundje. Ajo zvarritet në cilindo shpirt që e përfshin. Ajo na e ka prishur paqen tashmë. Paniku dhe frika nuk janë zgjidhja. Le të ushqejmë brenda nesh vetëm dashurinë dhe dhembshurinë në këto momente”.

Dr.Fleura Shkëmbi, Psikologe, Hipnoterapiste Klinike

fleura-1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top