Thënie

June 27, 2020 | 8:00

THËNIE / Lotët sigurojnë qetësi

Ne nuk qajmë sepse jemi të dobët, ne qajmë sepse ndiejmë se lotët kanë një funksion shoqëror: ata na ndihmojnë të gjejmë mbështetjen që na nevojitet. Lotët jo vetëm që sigurojnë qetësi, por gjithashtu mund të na forcojnë psikologjikisht. 

77

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top