Thënie

December 25, 2020 | 8:00

THËNIE / “Magjia e Krishtlindjes nuk mbaron kurrë dhe dhuratat e saj më të mëdha janë familja dhe miqtë”.

“Magjia e Krishtlindjes nuk mbaron kurrë dhe dhuratat e saj më të mëdha janë familja dhe miqtë”.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top