Thënie

October 8, 2020 | 8:00

THËNIE / Mastektomia nuk ka lidhje me gjirin. Është një alarm për jetën. Është trimëri, shpëtim jete!

Mastektomia nuk ka lidhje me gjirin. Është zgjedhje e vështirë. Është një alarm për jetën. Është e rrezikshme, është e dhimbshme, e frikshme, e pakorrigjueshme, prekëse, heq një pjesë femërore. Një ndryshim në trup. Është një zgjedhje personale. Është trimëri, shpëtim jete. Është e bukur!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top