Thënie

September 28, 2020 | 8:00

THËNIE / Mendja është si uji…

Mendja është si uji. Kur është e turbullt, është vështirë të shihet. Kur është e qetë, gjithçka bëhet e qartë.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top