Thënie

November 3, 2020 | 8:00

THËNIE / Miqtë e vërtetë

Miqtë e vërtetë janë ata që qëndrojnë kur momentet e dhimbshme pushtojnë lumturinë dhe të qeshurën, janë ata që nuk kanë frikë të kalojnë ditët e tyre duke tharë lotët edhe nëse kjo do të thotë të heqësh dorë nga një aperitiv ose një mbrëmje e lumtur.

50-best-friend-picture-ideas-for-any-location

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top