FB

July 6, 2021 | 8:00

THËNIE / Mos i sugjeroni mendjes lodhje apo ankesa, në vend të këtyre ofrojini asaj gëzim, paqe!

Mendja në nënndërgjegje është si një papagall: përsërit gjithçka që ne i themi. Mos i sugjeroni mendjes lodhje, ankesa dhe shqetësime; në vend të këtyre ofrojini asaj gëzim, pasuri dhe paqe, dhe këto cilësi do të shfaqen në jetën tuaj.

 

Paramhansa Yogananda, murg hindu

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top