FB

July 25, 2022 | 7:00

THËNIE / Mos kërkoni vazhdimisht këshilla, opinione apo informacione se si të zgjidhni një problem. Ndaloni së kritikuari atë që të tjerët besojnë për çështjen që ju shqetëson

Mos kërkoni vazhdimisht këshilla, opinione apo informacione të reja se si të zgjidhni një problem të brendshëm. Ndaloni së kritikuari atë që të tjerët besojnë për çështjen që ju shqetëson. Mos prisni që të tjerët të ndryshojnë që ju të jeni mirë. Merrni frymë, relaksohuni dhe dëgjoni zërin e mençurisë suaj të brendshme.

Dhe në vazhdim ndiqni këtë këshillë të mençur.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top