Thënie

November 4, 2020 | 8:00

THËNIE / Mos kini frikë të jeni të vendosur!

Mos kini frikë. Jini të përqendruar. Jini të vendosur. Jini me shpresë. Jini të fuqizuar.

Michelle Obama

michelle-obama-and-shonda-rhimes-on-why-you-need-to-vote-harpers-bazaar

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top