Thënie

December 7, 2020 | 8:00

THËNIE / Mos u bë skllav i modelit tënd!

‘Mos e ngujo frymëzimin dhe përfytyrimin, mos u bë skllav i modelit tënd’.

Vinsent Van Gog, piktor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top