Thënie

May 13, 2020 | 8:00

THËNIE / Muzika…

“Pa muzikë jeta do të ishte një gabim”.

Friedrich Nietzche

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top