Thënie

April 30, 2020 | 8:00

THENIE / Ne jemi energji universale!

Ne jemi frekuenca. Jemi energji universale. Pavarësisht nëse ktheheni në univers, apo qëndroni akoma këtu, gjithmonë lëshoni një frekuencë të ndjeshme. Vetëm mënyra e komunikimit ndryshon.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top