FB

August 25, 2021 | 8:00

THËNIE / Ne kemi nevojë për udhëheqës jo të dashuruar pas parave, por të dashuruar pas drejtësisë. Jo të dashuruar me publicitetin, por me njerëzimin

“Ne kemi nevojë për udhëheqës jo të dashuruar pas parave, por të dashuruar pas drejtësisë. Jo të dashuruar me publicitetin, por me njerëzimin”.  Dr. Martin Luther King, Jr.

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top