Thënie

May 19, 2020 | 8:00

THËNIE / Një zemër bosh

“Sa më bosh të jetë një zemër, aq më e rëndë është”.

Denis Diderot

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top