FB

August 23, 2021 | 8:00

THËNIE / Njerëzit mësojnë nga njëri-tjetri, ashtu si hekuri mpreh hekurin

Njerëzit mësojnë nga njëri-tjetri, ashtu si hekuri mpreh hekurin. 

Ilia Larti, profesor.

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top