Thënie

October 10, 2020 | 8:00

THËNIE / Njerëzit nuk janë perfekt. Martesa është e vështirë

“Njerëzit nuk janë perfekt. Martesa është e vështirë. Është një luftë për të gjithë. Kur vijnë në jetë fëmijët, ka disa pika ku marrëdhënia bëhet edhe më e ashpër. Çiftet e reja kalojnë kohë të vështira dhe pastaj ‘dorëzohen’, sepse askush nuk u tha atyre se kjo periudhë është e vështirë”.

Michelle Obama

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top