Thënie

September 26, 2020 | 8:00

THËNIE / Njerëzit që urrejnë, nuk i durojnë dot njerëzit e lumtur

“Hakmarrja më e madhe është të jetosh mirë dhe të jesh i lumtur. Njerëzit që urrejnë, nuk i durojnë dot njerëzit e lumtur”.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top