FB

June 2, 2022 | 7:00

THËNIE / Njihni dhe shpërbleni të mirat!

Njihni dhe shpërbleni të mirat! Mos jini thjesht të mirë, por transcendentë. Thoni se më pëlqen, e ke bërë shumë mirë, ke qenë e bukur, më ke bërë përshtypje, ishte e mrekullueshme. Mos e gëlltisni admirimin tuaj për dikë nga xhelozia dhe mendjemadhësia. Nëse nuk lavdëroni, edhe ju nuk do ta merrni atë nga askush. Lëreni tjetrin të ecë pranë jush, mbështeteni, tregojini se çfarë ndjeni, e mira do të kthehet tek ju. Mos kini zili për diçka të bukur që ka bërë tjetri. Promovojeni, tregojuani atë të gjithëve, vetëm kështu do të ndiheni bukur. Dhe vetëm atëherë do të kthehet tek ju…, dyfish më mirë.

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top