Thënie

May 8, 2020 | 8:00

THËNIE / Optimist apo pesimist?

“Më mirë të jesh optimist e ta kesh gabim, se sa të jesh pesimist e të kesh të drejtë”.

Albert Einstein

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top