FB

May 26, 2022 | 7:00

THËNIE / Paraja nuk e bën njeriun

Paraja nuk e bën njeriun. Muskujt nuk të bëjnë mashkullin. As tatuazhet. Karakteri është ai që e bën njeriun! Le të jetë karakteri i një njeriu monedha e tij; kjo do t’ju tregojë se sa vlen ai në të vërtetë!

Tony A Gaskins Jr

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top