Thënie

October 5, 2020 | 8:00

THËNIE / Pas çdo shenje, plage, ndodhet një histori tjetër e pathënë e të shpëtuarit

Pas çdo shenje plage, ndodhet një histori tjetër e pathënë e të shpëtuarit.

 

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top