Thënie

October 13, 2020 | 8:00

THËNIE / Për çdo betejë të fituar, sfidë të fituar, për ato që vazhdojnë të luftojnë, unë me krenari do të vishem rozë

Për çdo betejë të fituar, sfidë të fituar, për ato që vazhdojnë të luftojnë, unë me krenari do të vishem rozë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top