FB

September 3, 2021 | 8:00

THËNIE / Për të qenë prindër mjaft të mirë duhet të pranoni frikën dhe shqetësimet, lodhjen dhe momentet e krizës, sepse ato janë të pashmangshme dhe të natyrshme

Nuk ka asnjë manual që mëson se si të bëheni prindër të përsosur dhe madje edhe nëse do të kishte, ndoshta kjo nuk do t’i bënte fëmijët të lumtur. Për të qenë prindër mjaft të mirë duhet të pranoni frikën dhe shqetësimet, lodhjen dhe momentet e krizës, sepse ato janë të pashmangshme dhe të natyrshme.

 

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top