Thënie

December 9, 2020 | 8:00

THËNIE / Përqafimi më i dashur virtual

Përqafimi më i dashur virtual. “Më mungon gruaja”, dhe mjeku e përqafon: gjest i jashtëzakonshëm që ka bërë xhiro nëpër botë. Dedikuar të gjithë njerëzve që po vuajnë, ndoshta të vetëm dhe larg afrimiteti i tyre.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top