Thënie

August 14, 2020 | 8:00

THËNIE / Respektimi i prindërve mund t’i mësojë fëmijëve të tyre se çfarë është e drejtë dhe e gabuar

Mënyra e të dashuruarit dhe respektimit të prindërve mund t’i mësojë fëmijëve të tyre se çfarë është e drejtë dhe çfarë është e gabuar nga pikëpamja e dashurisë. I bën fëmijët të besojnë se një marrëdhënie është e bërë nga dashuria, mirëkuptimi, ndjeshmëria dhe respekti.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top