Thënie

May 29, 2020 | 8:00

THËNIE / Sekreti…

“Kush tregon sekretin e të tjerëve është i pabesë, ndërsa ai që tregon sekretin e vet është budalla”. 

Volter

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top