Thënie

May 2, 2020 | 8:00

THËNIE / Shëndeti është një dhuratë!

Shëndeti është një dhuratë!

Paqja është një ëndërr, një dëshirë. Paqja është një dhuratë për të gjithë botën, paqja është një dashuri e vërtetë … erërat e paqes bëhen, erërat e paqes fryjnë: shpresa është që ato do të heqin përgjithmonë retë kërcënuese të luftës, duke sjellë paqe për mbarë njerëzimin.

Shëndeti është tani qëllimi kryesor i një lufte kundër një armiku të padukshëm, me të cilin me guxim ndeshemi çdo ditë, duke injoruar që të mund të na godasë ne.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top