FB

May 17, 2022 | 7:00

THËNIE / Shoqëria jonë vuan mendërisht dhe ka nevojë për shërim, është edukimi dhe ajo që ne mund të bëjmë për njerëzit tanë!

Kriza financiare ka prodhuar shumë stres social. Shoqëria jonë vuan mendërisht dhe ka nevojë për shërim, që në radhë të parë është edukimi dhe ajo që ne mund të bëjmë për njerëzit tanë. Siç thoshte Aristoteli, nëse shpirti vuan, do të vuaj edhe trupi dhe…, anasjelltas.
Përgatiti Esmeralda Birçaj, Eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top