FB

July 5, 2022 | 7:00

THËNIE / “Të jetosh nuk do të thotë vetëm të ekzistosh, por të jesh dhe të krijosh, të dish të gëzosh dhe të vuash, dhe të mos flesh pa ëndërruar”

“Të jetosh nuk do të thotë vetëm të ekzistosh, por të jesh dhe të krijosh, të dish të gëzosh dhe të vuash, dhe të mos flesh pa ëndërruar”

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top