FB

July 16, 2022 | 7:00

THËNIE / Të mësosh të falësh veten është një hap jetik. Gjërat që mësojmë në fund të një marrëdhënieje na ndihmojnë ta përballojmë të ardhmen ndryshe dhe me më shumë vetëdije.

Të mësosh të falësh veten është një hap jetik. Gjërat që mësojmë në fund të një marrëdhënieje na ndihmojnë ta përballojmë të ardhmen ndryshe dhe me më shumë vetëdije.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top