Thënie

June 25, 2020 | 8:00

THËNIE / Të ndash problemet me të tjerë

“Rrobat e pista duhet të lahen në shtëpi. Nëse i ndani problemet tuaja me të gjithë, krijoni hapësirë për mendime dashakeqe”.

55

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top