FB

December 27, 2021 | 8:00

THËNIE / Ti nuk mund të kontrollosh se çfarë mendojnë njerëzit për ty. Ajo që mund të bësh, është të kontrolloni mënyrën se si mendon ti për veten tënde!

Ti nuk mund të kontrollosh se çfarë mendojnë njerëzit për ty. Është e pamundur. Por ajo që mund të bësh është të kontrolloni mënyrën se si mendon ti për veten tënde. Mendimi yt vlen mbi gjithçka!

 

03

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top